Photowalk "Ljusstråket från Lilla Bommen till Liseberg"

”Ljusstråket mellan Lilla Bommen och Liseberg” är en fotopromenad där vi upptäcker skymningen, mörkret och ljuset, en sista utmaning innan julen. Från 6 december till 5 januari finns det unika motiv i Göteborg som sträcker sig över tre kilometer och erbjuder olika färger, dekorer och en känsla som bara finns innan jul.
 
För att njuta av skymningen och mörkret börjar photowalken den här gången klockan 15 och vi slutar vid Liseberg ungefär två timmar senare för att besöka ett kafé i närheten. Den som vill kan även fortsätta in till Liseberg för att fånga ljuset också där på ett digitalt sätt.

Till skillnad från de andra fotovandringarna har vi vid photowalken från Lilla Bommen till Liseberg två teman att plåta. Vi hoppas att deltagarna vill delta i utmaningarna. Vilka teman det blir och var ni skall fota berättar vi i början av promenaden.
 
Ljusstråket i Göteborg är finast när det blir mörkt så att man också ser de ljussatta fasaderna, juliga broarna och många andra magiska ställen att fota. Även om många nattbilder blir bra utan stativ, så vore det bra att ta med ett, för att fota några effekter.
 
Fotovandringen ”Ljusstråket mellan Lilla Bommen och Liseberg” äger rum den 14 december klockan 15. Vi möts framför Älvrummet vid Lilla Bommen och avslutar på ett kafé. Vilket kafé vi träffas på efter vandringens slut berättar vi under fotopromenaden.
 
För att kunna planera vår photowalk så bra som möjligt, ber vi alla intresserade att anmäla sig så tidigt som möjligt. Det går även att anmäla sig på Facebook.

Fotovandring september 2013: "Tre miljöer - samma stad"
Fotovandring oktober 2013: "Från Tångudden till Klippans kulturreservat Fotovandring november 2013: "Längs Gustav II Adolfs Vallgrav"
Fotovandring januari 2014: "Från Eriksberg till Sannegårdshamnen"
Fotovandring februari 2014: "De fyra Långgatorna i Göteborg"
Fotovandring mars 2014: "På kulturstigen från Saltholmen till Långedrag"