Publicering av fotografier av deltagarna

Facebook:
http://facebook.com/photowalkgbg/
Deltagarna lägger själv upp sina bilder. Vi råder att inte lägga upp mer än tre av sina bästa bilder, så att de övriga deltagarna också kan se alla bilderna och (förhoppningsvis) ge sin åsikt. Vi hoppas att så många som möjligt kommenterar de publicerade bilderna.
 
Blogg:
http://photowalk-goteborg.blogspot.se/
Här väljer varje deltagare sin subjektivt bästa bild och reducerar ner den till en storlek på 520 pixlar i bredd (eller höjd) och skickar den med ämne "photoblogg" till info@photowalk-goteborg.se.
Varje bild publiceras med fotografens namn och (om det finns) en länk till en egen webbsida, blogg eller Facebook-sida.
Det vore bra om fotot har en titel och om du lägger till en kort text om bilden och potowalken.
På bloggen kan alla som sedan ser bilderna lämna en kommentar och ge råd om vad man kan förbättra osv.
 
Hemsida:
http://www.photowalk-goteborg.se
Här kommer ett fotogalleri för varje fotopromenad ligga i vilken varje deltagare väljer ett foto med samma storlek, 520 pixlar i bredd (eller höjd), som ovan på det relevanta ämnet. Det kan vara samma samma bild som i bloggen eller ett annat foto från dagen. Fotografens namn publiceras under fotot. Även här kan du ange en länk till den egna sidan eller Facebook.
Till bilderna publicerar vi en text som "talar" om den historiska eller kulturella betydelsen av vägen vi gick. Texten är riktad till att alla dem som inte kunde vara med och upptäcka Göteborg med våra ögon.
 
Vi förbereder också en annan webbsida där vi publicerar de bästa konstnärliga bilderna som deltagarna fotat.